Coaching

                                             

    Coaching is het verdiepen van je bewustzijn.

‘Omdat de instructeur/instructrice in 1 uur rijles en of springles per week onmogelijk alle kennis kan overbrengen die we als ruiter nodig hebben om alle ‘puzzelstukjes’ op op de juiste plaats te leggen.  Niet alleen het paardrijden zelf verdient de aandacht, als ook het management er omheen verdient  grote zorg. De hoogste tijd om onszelf verder te verdiepen en vanuit een andere hoek de onderwerpen te belichten  om de puzzel compleet te maken. 

 

 

 

Om de rijkunst te beoefenen en alle facetten daaromheen te begrijpen is verdieping noodzakelijk. Coaching Hippique biedt daarom cursussen aan die een verrijking zullen zijn voor iedere gepassioneerde paardensporter en of liefhebber.  Kennisoverdracht waarin onderwerpen als bijvoorbeeld voeding, verzorging, gezondheid, mentale training, houding en zit, rijden van een springparcours, gymnastiek voor ruiter en paard, …, etc geillustreerd worden.

 

Iedere cursus zal een specifiek onderwerp belichten. Indien mogelijk en toepasbaar zal er gebruik worden gemaakt van een deskundige / specialist vanuit het betreffende  vakgebied. Diverse werkvormen zullen worden toegepast, zowel in theorie als praktijk.  De cursus zal worden aangepast aan de doelgroep. Zowel voor de (on)ervaren jeugd als  de (on)ervaren volwassene zijn er mogelijkheden!

 

 

Houd de website in de gaten voor aanstaande cursussen en data.

Eventuele opmerkingen, vragen en of verzoeken zijn welkom via de contactpagina.